17 BEHANDLINGAR​

Hyperpigmentation

Hyperpigmentering (som fläckarna kallas) kan ha olika bakomliggande orsaker. De flesta pigmentförändringarna beror på oförsiktigt solande. Även hormonförändringar, till exempel i samband med graviditet, och vissa mediciner och p-piller kan ge pigmentfläckar. Även åldrande och arvsanlag spelar roll. Värst utsatt är områdena i ansiktet, på kinderna, överläppen och i pannan. Men även hals, dekolletage och handrygg är områden där de mörka fläckarna brukar bli extra tydliga.

Vi använder oss utav Laserpeeling ( Hellus III )  som är en världsledande och beprövad pigmentbehandling och är idag den mest effektiva behandlingen mot Melasma och pigmentfläckar på marknaden. Denna laser ger ett mycket bra resultat. Laserstrålen slår sönder pigmentförändringarna, som till en början vitnar och efter några timmar mörknar och blir skrovliga.

Efter en till två veckor är huden läkt och ser lite ljusare ut men efter en kort tid får den samma färg som den övriga huden.      

 

338fa441775cd2476731b76c9138d3c5

Hur många behandlingar krävs det?

Det kan krävas 1-3 behandlingar och hur många behandlingar går det aldrig att säga innan utan en noggrann undersökning krävs.

Vilka områden kan man behandla?

Lämpliga för ljusbehandling är ojämnt pigmenterad solskadad hud med pigmentfläckar, ålderspigmentfläckar på händer, uttalade fräknar, platta bruna solfläckar i ansiktet, pigmentfläckar av typen lentigo och seborroiska keratoser, samt pigmentfläckar efter acne.                 

Att tänka på innan?

Pigmenterade födelsemärken skall bedömas av en läkare och vi kräver ett godkännande för att utföra behandlingen.

© 2020 All rights reserved​

CONSILIO WEB SOLUTIONS

Morgan & Finch is one of the world’s leading management consulting firms. We work with change-oriented executives to help them make better decisions.

Newsletter

Sign up to our newsletter