Mikael Dahlstrom

Det Du sår på våren får Du skörda på hösten. Frågan är vad sår du för frön som du senare får skörda? Är det frön av hopp och förväntan, eller är det frön av tvivel och oro?

Ditt Framtida Jag är en bok i PDF-format om hälsa och hur Du själv kan påverka ditt liv. Som du måste ha om du arbetar med människor och/eller om du är intresserad av hälsa och välmående.

Om Författaren

MIKAEL DAHLSTROM

Leg kiropraktor, grundare av QINOpraktik, den svenska och internationella QINOpraktikskolan och QINOpractic Talk och Camp Wellness.

Blandit cursus risus at ultrices. Sem fringilla ut morbi tincidunt augue. Aliquet porttitor lacus luctus accumsan. Odio ut enim blandit volutpat. Eu tincidunt tortor aliquam nulla facilisi cras. In eu mi bibendum neque egestas congue quisque egestas diam. 

Nam at lectus urna duis convallis convallis tellus. Scelerisque mauris pellentesque pulvinar pellentesque habitant morbi. Viverra nibh cras pulvinar mattis nunc. Quam adipiscing vitae proin sagittis nisl rhoncus mattis rhoncus. nNulla pharetra diam sit amet. Non nisi est sit amet facilisis magna etiam. Quam adipiscing vitae proin sagittis nisl rhoncus.

SALE

Healthy methods

Ditt Framtida Jag

$9.99 – $22.99

Boken tar upp ämnen som Stress, Smärta, Läkning, Energier, Frekvenser men också en djupgående förståelse för hur vi hamnat här där vi är idag och varför vanlig medicin aldrig kommer acceptera alternativ terapeuter.

“Jag verkligen älskar dina beskrivningar du gör Micke i boken, där du jämför enkla och viktiga saker så man förstår och kan ta på det hur det fungerar. Att det är viktigt att vi skaffar oss kunskapen och att veta vad precis jag behöver för att må bra. Men framför allt att jag förstår att det är jag själv som har ansvaret om min egna hälsa.

Tänk på att du kan skaffa dig hur mycket kunskap som helst men sätter du inte kunskapen i en handling blir det ingen förändring. Så just do it!

Johanna Bjurström, Författare

Social media

Stay In Touch. I Love To Hear From Readers!

© 2020 All rights reserved​